fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

Scrie un comentariu

alcoolemie uriasa

Un preot, lector la Facultatea de Teologie Ortodoxă Cluj, a primit de la judecători milostivi, definitiv, amânarea aplicării pedepsei de 11 luni închisoare după ce a condus cu alcoolemie uriașă, acesta având 2,40 în sânge la o oră după ce a fost oprit de poliție. Asupra acestui caz a atras atenția grefierul de la Judecătoria Cluj-Napoca, pus sub acuzare pentru luare de mită.


Clujust a verificat și chiar există un astfel de caz. Recent, Curtea de Apel Cluj a respins ca nefondat apelul declarat de Parchetul Judecătoriei Cluj-Napoca impotriva sentintei penale nr. 2920 din 11.10.2018 pronuntata de Judecatoria Cluj-Napoca, prin care s-a stabiliet amânarea aplicării pedepsei pentru preotul Mircea Oros, lector la Facultatea de Teologie Ortodoxă din Cluj.


Instanta a stabilit, potrivit sursei citate faptul că: „Nu se impune suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei pentru realizarea reeducării.

Eventuala obligare la muncă în folosul comunității nu este necesară. Raportarea inculpatului la valoarea socială protejată prin incriminare (siguranța circulației pe drumurile publice) este în prezent corespunzătoare și nu s-ar modifica în mod pozitiv prin instituirea obligării la muncă în folosul comunității sau la alte obligații suplimentare.

În mod cert, față de profilul social și profesional al inculpatului (căsătorit, doctor în teologie, lector universitar, traducător, autor de studii și cărți teologice cu o bogată activitate pe plan național și european, astfel cum reiese din înscrisurile în circumstanțiere depuse la f. 65-110 dup) comiterea infracțiunii de față a fost accidentală și va rămâne unică.”, a precizat judecătorul.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate