fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

protest API

Luni dimineață, Marcu Company, o firmă subcontractoare pe partea de terasamente pe lotul 2 al Autostrăzii A10 Sebeș-Turda, a oprit complet lucrările și a organizat un protest în fața organizării de șantier a antreprenorului general Aktor.

Compania se plânge că nu a primit aproximativ 7,5 milioane de lei pentru ce a executat în ultimele 3 luni și că grecii nu le mai furnizează pământ de umplutură. 

Din monitorizarea noastră continuă, putem spune cu tărie că Marcu Company s-a achitat cu profesionalism și rapiditate de sarcini, finalizând cea mai mare parte a săpăturilor și umpluturilor de pe segmentul Sebeș-Alba Iulia. În plus, de când a venit pe sectorul Alba Iulia-Aiud, a pus în operă o cantitate impresionantă de terasamente.

Este regretabil că o Companie de Drumuri și un antreprenor general incompetenți, slab organizați și incapabili să se achite de responsabilitățile financiare, provoacă astfel de situații în care firme românești profesioniste sunt prinse la mijloc, existând chiar riscul de a nu-și putea plăti salariile.

Fostul ministru al Transporturilor, incompetentul Răzvan Cuc, se lăuda în fața presei la începutul anului că a rezolvat problema subcontractorilor români prin semnarea unor contracte între aceste firme și CNAIR, astfel încât plățile să fie făcute direct de CNAIR, eliminând din circuitul banilor constructorii neserioși. Se pare că totul a fost doar o minciună politicianistă.

Solicităm prim-ministrului Ludovic Orban și ministrului Transporturilor Lucian Bode să se implice de urgență și să se asigure că oficialii din Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere încheie în cel mai scurt timp aceste acorduri cu subcontractorii și îi plătesc pentru lucrările executate și certificate, transmit cei de la Pro Infrastructură.

 

 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate