m install
petlinii
nello construct

Vezi ce zice CNAIR despre greva de pe șantierul autostrăzii Sebeș-Turda!

zamblau eugen
floris

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a venit cu precizări după mediatizarea grevei angajații uneia dintre firmele care execută lucrări pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda și care a subcontractat realizarea terasamentelor de la antreprenorul general.

„În prezent, CNAIR este în grafic cu plățile către Asocierea Aktor Technical Societe Anonyme (AKTOR SA) – S.C. EuroConstruct Trading 98 S.R.L., Antreprenorul lotului 2 al Autostrăzii Sebeș – Turda. În acest an, CNAIR a solicitat Antreprenorului în numeroase rânduri să platească la timp prestatorii și furnizorii, tocmai pentru a evita apariția unor astfel de situații. Precizăm că CNAIR i-a convocat astăzi, 25.11.2019, în regim de urgență, pe factorii de decizie ai Antreprenorului ca să prezinte situția plăților restante în cadrul acestui proiect, precum și calendarul achitării acestora”, au arătat oficialii companiei.

Reamintim că luni dimineată, una dintre firmele care fac lucrări pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda și care a subcontractat executarea terasamentelor de la Aktor a inițiat un protest, pentru a trage un semnal de alarmă asupra situației cu care se confruntă. 

Lucrările la terasamente executate de firmă au fost oprite, din cauza lipsei de material și facturilor de circa 4,5 milioane lei, neplătite de către contractant.

Reprezentanții Marcotim Impex SRL Ciucea spun că este vorba despre facturi de 4,5 milioane lei, neplătite de către contractant și de alte aproximativ 3 milioane de lei reprezentând lucrări care urmează să fie facturate.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: