fbpx

Scrie un comentariu

protest autostrada

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a venit cu precizări după mediatizarea grevei angajații uneia dintre firmele care execută lucrări pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda și care a subcontractat realizarea terasamentelor de la antreprenorul general.


„În prezent, CNAIR este în grafic cu plățile către Asocierea Aktor Technical Societe Anonyme (AKTOR SA) – S.C. EuroConstruct Trading 98 S.R.L., Antreprenorul lotului 2 al Autostrăzii Sebeș – Turda. În acest an, CNAIR a solicitat Antreprenorului în numeroase rânduri să platească la timp prestatorii și furnizorii, tocmai pentru a evita apariția unor astfel de situații. Precizăm că CNAIR i-a convocat astăzi, 25.11.2019, în regim de urgență, pe factorii de decizie ai Antreprenorului ca să prezinte situția plăților restante în cadrul acestui proiect, precum și calendarul achitării acestora”, au arătat oficialii companiei.


Reamintim că luni dimineată, una dintre firmele care fac lucrări pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda și care a subcontractat executarea terasamentelor de la Aktor a inițiat un protest, pentru a trage un semnal de alarmă asupra situației cu care se confruntă. 


Lucrările la terasamente executate de firmă au fost oprite, din cauza lipsei de material și facturilor de circa 4,5 milioane lei, neplătite de către contractant.


Reprezentanții Marcotim Impex SRL Ciucea spun că este vorba despre facturi de 4,5 milioane lei, neplătite de către contractant și de alte aproximativ 3 milioane de lei reprezentând lucrări care urmează să fie facturate.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator