fbpx

 
 
Scrie un comentariu

protest autostrada

Una dintre firmele care fac lucrări pe lotul 2 al Autostrăzii Sebeș-Turda și care a subcontractat executarea terasamentelor de la Aktor a inițiat, luni, un protest, pentru a trage un semnal de alarmă asupra situației cu care se confruntă. 


Lucrările la terasamente executate de firmă au fost oprite, din cauza lipsei de material și facturilor de circa 4,5 milioane lei, neplătite de către contractant.


Reprezentanții Marcotim Impex SRL Ciucea spun că este vorba despre facturi de 4,5 milioane lei, neplătite de către contractant și de alte aproximativ 3 milioane de lei reprezentând lucrări care urmează să fie facturate.


Angajații firmei s-au adunat dimineață în fața organizării de șantier de la Beldiu (județul Alba). Tot acolo au fost aduse și o parte din utilaje. Peste drum de locul în care s-au adunat oamenii se află birourile antreprenorului Aktor, informează  G4Media.ro


Reprezentantul firmei susține că a lucrat și pe lotul I (17 km între Sebeș și Alba Iulia, stadiu lucrări 80,5%) și că acolo situația a fost mai bună, însă pe lotul doi s-a confruntat cu probleme.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate