fbpx

PSDTurda Ciortea 30iulie

WhatsApp Image 2020 07 30 at 14.56.02 1

Banner 1 Turda News HD

Banner 1 Turda News HD

CristianMatei 28iul

CristianMatei 28iul

Avram Gal

Adrian Mischian PMP Campia Turzii

Adrian Mischian PMP Campia TUrzii

1 Comentariu

pensii militare

Ministerul Apărării analizează modalitatea legislativă prin care să fie eliminate inechitățile în calculul pensiilor militare de stat, a anunțat ministrul Nicolae Ciucă. Potrivit acestuia, demersul nu afectează indexarea pensiilor de anul viitor.


Cu acordul prim-ministrului României, Ludovic Orban, exprimat în urma întâlnirii de lucru de astăzi (joi – n.r.), Ministerul Apărării Naționale a demarat, prin structurile de resort, un proces de analiză a soluțiilor legislative prin care să fie eliminate inechitățile în calculul pensiilor militare de stat.
Obiectivul principal al acestor demersuri este acela de a asigura egalitatea de tratament în stabilirea drepturilor de pensie pentru toți pensionarii militari, indiferent de momentul trecerii în rezerva. Acest demers nu afectează în niciun fel indexarea pensiilor prevăzută pentru anul viitor”, a precizat ministrul, pe Facebook.


Potrivit ministrului, sumele sunt prevazute în proiectul de buget al MApN pentru 2020.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Dan · 16:44 17.11.2019
    Din decembrie 2015 toate partidele aflate la putere sau in opozitie au pus in aplicare sau au propus modificari la legea pesniilor militare in scopul inlaturari inechitaților create in sistemul pensiilor militare, din pacate toate aceste modificari nu au facut decat sa mentina mareasca vechile inechitati si sa creeze altele noi... Deci vrajeala cu ”îndreptarea inechitatilor” nu tine... cel mai corect ar fi fost spus ”modificarea pensiilor militare in defavoare pensionarilor militarei si a actualilor militari activi (viitori pensionari)”.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate