fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

amurgului

Zilele trecute primarul turdean Matei Cristian a vizitat șantierul de pe strada Amurgului, ocazie cu care a luat contact direct cu lucrările efectuate de Compania de Apă Arieș în acea zonă.

 

Imediat după finalizare, zona va intra în modernizare pe baza Proiectului Urban Oprișani 3A. Ne-am propus ca până la finalul anului să realizăm următoarele obiective din proiect: str. Amurgului (până la Mânzărie), curtea interioară de pe Calea Victoriei 112 – 116, curtea interioară de pe str. Lianelor 6 – 8 și strada Toamnei” informează edilul.

Începute de mai bine de o lună lucrările de pe strada Amurgului se vor relua, de data aceasta cu un nou constructor.

Ovidiu Găină de la Direcția Tehnică din cadrul Primăriei Turda spune că primul contract cu constructorul de până acum a fost reziliat pe motiv de  neconformități constatate în teren.

Lucrările vor fi continuate de altă societate, sperăm că într-un timp rezonabil şi ținând cont de condițiile meteo să reuşim să realizăm un lucru calitativ şi spre confortul cetățeniilor” explică acesta pentru Turda Tv.

Contractual inițial a fost reziliat cu acordul părților şi s-a procedat la întocmirea unui nou contract cu termen de finalizare de 12 luni, iar valoarea totală a proiectului se ridică la peste 6 milioane de lei.

Foto/Ziarul 21.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator