fbpx

BANNER vezeteu

1 Comentariu

acc taxi cean

În această dimineață s-a produs un accident între localitățile Viișoara și Ceanu Mare. În accident a fost implicat un taxi.

Acesta transporta 4 persoane, iar în urma accidentului acestea au fost rănite, conform primelor informații.

Accidentul s-a produs pe fondul unei depășiri neregulamentare.

Polițiștii cercetează la fața locului, pentru a stabili cu exactitate condițiile în care s-a produs acest accident.

Conform unor informații, cele două ambulanțe de la Câmpia Turzii nu au putut interveni la accident, pentru că erau trimise în alte localități.

„Avem o problemă cu personalul și ar trebui mai multe resurse, însă nu putem vorbi despre ambulanțe pentru Câmpia Turzii sau pentru Turda … există ambulanțe PENTRU JUDEȚUL CLUJ.

Principiul pe care se face dispecerizarea este cea mai apropiată ambulanță disponibilă.

Ambulanțele din Câmpia Turzii acționează, la nevoie, chiar și pe teritoriul altor județe. Cineva răspunde de aceste lucruri”, a declarat directorul Serviciului de Ambulanță a Județului Cluj, Horia Simu, pentru RefleqtMedia. 

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Balogh · 21:07 14.11.2019
    La iesire dinspre Boldut inspre Campia Turzii undeva in varful unei pante domnii care lucrau la drum au sapat (nu decoperat ci sapat) si nu s-au mai sinchisit sa semnalizeze...asa ca practic (sunt 100% convins ca nu numai eu) am decolat fiind surprins de situatie si asta in conditiile in care aveam cam 60 la ora pentru ca deh cunosti zona, cunosti curba dar nu te astepti ca unii mai sapa pe acolo. O tampenie, puteai lejer sa iesi inafara carosabilului. Nu era singura "groapa" doar ca celelalte erau in plan si pe linii drepte.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator