fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

diacomn cal pop

Călin Pop cunoscut turdenilor în calitate de poet, a fost hirotonit preot într-o localitate din Bistrița Năsăud.

Poetul turdean, Călin Pop, absolvent al Facultății de Teologie Ortodoxă Cluj Napoca, a primit binecuvântarea IPS Andrei și uns ca preot la Parohia Visuia, care face parte din Protopopiatul Belcean, Bistrița-Năsăud.

În data de 3 noiembrie a fost hirotonit ca diacon la Catedrala Mitropolitană Cluj, iar în data de 9 noiembrie, Călin Pop a fost hirotonit ca preot la o slujbă unde s-a sfințit și o biserică din Cluj Napoca, relatează Ziarul 21.

În luna martie a acestui an, Călin și-a lansat cel de-al cincilea volum de poezii, acesta fiind o dedicație specială pentru muza sa și totodată actuala sa soție.

Volumul intitulat „Iubirea ne învață mersul pe sârmă”, s-a bucurat de un real succes.

Călin Pop s-a născut în Turda, la 3 decembrie 1995. A absolvit Școala Gimnazială ”I. Opriș” și cursurile Colegiului Tehnic Turda, ulterior a fost student la teologie. În 2013 a lansat prima plachetă de versuri intitulată ”La căpătâiul primei sărutări”, cu sprijinul lui Virgil Deceanu, pe care a prezentat-o în cadrul Cenaclului literar ”Pagini literare turdene”. În anul 2015 a scos 2 volume, unul la Editura Eikon din Cluj-Napoca, intitulat "Scrijelit în suflet" iar celălalt, numit "Îngerul cu aripi mov" a fost scos la Editura Şcoala Ardeleană. De atunci aparițiile sale editoriale continuă. 

calin 2

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator