fbpx

Icon Scrie un comentariu

politia romana

La nivelul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Cluj au fost luate măsuri suplimentare  pentru menținerea unui climat de ordine şi siguranţă publică pe întreaga durată a desfăşurării alegerilor pentru Preşedintele României.

 

Măsurile urmăresc buna derulare a procesului electoral, precum şi un mod de acţiune corect şi echidistant al poliţiştilor şi al celorlalţi angajaţi ai M.A.I..

La nivelul judeţului Cluj, în perioada de 9 - 10 noiembrie a.c., peste 1.700 de poliţişti, jandarmi și pompieri vor fi angrenați în activităţi pentru buna desfăşurare a scrutinului electoral, în vederea asigurării măsurilor de pază şi protecţie, de ordine şi linişte publică și de prevenire a oricăror fapte antisociale.

De asemenea, poliţiştii vor desfășura activități în vederea gestionării posibilelor incidente cu caracter electoral.

Pentru mai multe informații privind procesul electoral, puteți consulta pagina unității noastre, accesând bannerul special creat în acest sens, care vă direcționează pe site-ul Ministerului Afacerilor Interne, unde puteți găsi prevederi cu caracter general privind alegerile pentru Președintele României din anul 2019 (https://www.mai.gov.ro/alegeri-prezidentiale-2019/).

Pentru prevenirea unor evenimente negative, vă recomandăm să respectați legislația electorală și regulile de conviețuire socială.

Sesizați orice încălcare a prevederilor legale la numărul unic de urgență 112 sau celui mai apropiat reprezentant M.A.I.!

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator