fbpx

Icon Scrie un comentariu

ninel peia

Unul dintre candidații la președinția României la alegerile de duminică a fost dat dispărut. Ninel Peia a participat la o întâlnire electorală la Cluj, apoi s-a cazat într-un hotel din oraș. 


Camerele de supraveghere l-au surprins în timp ce părăsea clădirea în timpul nopții de joi spre vineri, apoi nu a mai fost văzut și nici nu a mai răspuns la telefon.


Poliţiştii clujeni au fost sesizaţi despre dispariţia lui Ninel Peia de Serviciul de Protecţie şi Pază. Candidatul la preşedinţie din partea Partidului Neamul Românesc ar fi fost văzut ultima dată în cursul nopţii de joi spre vineri, la ora 1.17 pe camerele de supraveghere ale hotelului în timp ce părăsea clădirea.


Ninel Peia nu a mai răspuns la telefon, astfel că Poliția Cluj a fost nevoită să îl dea dispărut pe candidat.

UPDATE:

Ninel Peia a fost găsit la Mănăstirea Putna.

„Bărbatul semnalat dispărut de către Serviciul de Protecție și Pază, în cursul zilei de ieri, a fost găsit de polițiști.  Acesta era cazat în incinta unei mănăstiri din Moldova si nu a fost victima nici unei infracțiuni.  Acesta a refuzat să însoțească polițiștii pentru încheierea formalităților, sens in care a fost încheiat, conform procedurii, un proces-verbal”au declarat reprezentanții IPJ Cluj.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator