fbpx

Icon Scrie un comentariu

drona sebes turda

Încă de la începutul anului atât ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, cât și conducerea Companiei de Drumuri, când vorbeau de kilometri de autostradă deschiși traficului în 2019 mereu includeau și cei 17 km ai Lotului 1 din autostrada A10 Sebeș - Turda. 

O filmare recentă din dronă arată totuși că șantierul e încă departe de a fi gata, iar la nodul rutier complex de la Sebeș, acolo unde se intersectează A10 cu A1 și DN1, încă mai e de lucrat, relatează hotnews.ro

La începutul anului, Rovana Plumb, pe atunci ministru interimar al Transporturilor, promitea în Parlament câ în 2019 vor fi deschiși traficului 180 de km de autostradă, deși era evident pentru toată lumea că acest lucru este imposibil, numai și dacă ne uitam la acel moment la numărul total de km de autostradă contractați - 146.

Peste câteva luni, prognoza Guvernului Dăncilă s-a schimbat, și noua cifră înaintată de ministrul Răzvan Cuc a fost de 100 de km de autostradă. În socoteala sa, Cuc includea și Lotul 1 din A10 Sebeș - Turda (17 km). În iulie, când a fost pe șantier, Cuc spunea că Lotul 1 va fi gata în acest an și va fi deschis măcar pe o bucată.

Acum, la început de noiembrie, șantierul de pe Lotul 1 A10 Sebeș - Turda încă e departe de a fi finalizat, mai titrează sursa citată.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator