fbpx

Icon Scrie un comentariu

tanara accident

O tânără de 21 de ani și-a pierdut viața în această dimineață, după un accident teribil care a avut loc între localitățile Bădeni și Plăiești. Ana Maria Pop avea permisul obținut din luna mai a acestui an, iar polițiștii spun că nu a adaptat viteza la condițiile de drum, a intrat pe contrasens și s-a izbit de o autoutilitară.

”Da.. 😐da Ana.. am fost primul care o ajuns la tine.. am fost primul care o încercat disperat sa te ajute.. primul care o sunat după ajutoare implorând sa ajungă cât mai repede la tine.. am încercat sa te ajut dar din păcate n-am putut.. ai fost captivă între ruinele unei mașini nenorocite..ma uitam la tine și îmi curgeau lacrimile.. îți vedeam chipul blând, chipul nevinovat.. și așteptam.. asteptam ca cineva sa vina și sa te scoată odata de acolo.. stăteam neputincios și sunam disperat sa vina odata.. sa vină sa te ajute..dar din păcate n-ai mai putut.. 😔😔din păcate sufletul tău n-a rezistat și te-ai dus dintre noi.. odihnește-te in pace!!😔😔”, spune Szabadi Ervin, cel care a fost la locul accidentului și care o cunoștea pe tânără.

Ana Maria locuia în Plăiești, iar în mașina pe care o conducea mai erau mama ei (41 ani) și fratele său (10 ani), care au fost duși la spital, de urgență, fiind răniți.

Ana Maria lucra la un parc industrial din zonă și era foarte populară în rândul prietenilor ei.

Citește și:

Accident cumplit între Plăiești și Bădeni! O femeie se zbate între viață și moarte! UPDATE 2: Femeia a decedat!

Ceea ce este ciudat este că Ana Maria se despărțise de prietenul ei nu cu mult timp în urmă. Pe pagina ei de socializare, în urmă cu o lună, a pus un mesaj cel puțin ciudat.

”Când această linie se va îndrepta, vei fi iubit de toți”, a scris ea în 2 octombrie, adică exact acum o lună!

mesaj ana

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator