fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

plantare copaci

12.000 de puieți vor fi plantați la Feleacu de voluntarii Asociației Casele Micești în campania intitulată „„Împădurim Feleacu-Casele Micești”.

ASOCIATIA CASELE MICESTI, impreuna cu PLANTEAZA IN ROMANIA si CARMIC, au demarat proiectul IMPADURIM FELEACU-CASELE MICESTI, o actiune care si-a propus plantarea unui numar de 12000 de puieti de ambele parti ale Drumului Comunal 71C, drum ce leaga localitatea Feleacu de localitatea Casele Micesti.

Sub genericul DACA FELEACU RESPIRA SI CLUJUL RESPIRA, am invitat voluntari din orasul Cluj-Napoca, dar si din comunele si orasele limitrofe, sa participe la actiunea noastra de plantare, avand in acest moment un numar de peste 700 de voluntari inscrisi!

Actiunea va avea loc SAMBATA, 2 NOIEMBRIE 2019, incepand cu ora 10.00, toti cei implicati urmand a se intalni la Observatorul Astronomic din Comuna Feleacu.

Actiunea voluntara se va incheia cu o masa campeneasca, oferita tuturor celor 700 de voluntari prin amabilitatea Carmangeriilor Carmic si a Brutariilor Panemar!

Pe langa valenta ecologista, actiunea noastra se doreste a fi si una care invita la o viata sanatoasa, prin miscare si aer curat, dar si una de comunicare, socializare si relationare interumana intr-un cadru natural!

Asociatia Casele Micesti multumeste Composesoratului Feleacu si Primariei Feleacu pentru aprobarile necesare actiunii!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator