marian morar
m install
nello construct

6 cm. stratul de zăpadă și la Băișoara

zamblau eugen

Nu doar în județul Alba s-a așternut primul strat de zăpadă ci și la Cluj. A nins ca în povești la Vlădeasa și Băișoara, stratul de zăpadă are deja câțiva centimetri.

Valul polar care a pătruns, în ultimele zile, în România, a adus și primele ninsori. În Apuseni, unde temperaturile au scăzut binișor, s-a depus un strat de zăpadă consistent. Conform ANM, la Băișoara zăpada are în jur de 6 cm, iar în Vlădeasa, în jur de 11 centimetri, relatează Ziua de Cluj.

Reamintim că până vineri dimineață este în vigoare o averizare meteo de vreme deosebit de rece, ninsori la munte și precipitații mixte în zonele deluroase.

Se vor semnala precipitații în majoritatea regiunilor. La munte, mai ales în Carpații Orientali și Meridionali, acestea vor fi predominant sub formă de ninsoare și se va depune strat de zăpadă, iar vântul va avea intensificări temporare, spulberând zăpada. Intensificări ale vântului se vor mai semnala și în regiunile estice, sudice și sud-vestice, amplificând senzația de rece.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2