fbpx

Icon Scrie un comentariu

arieseni zapada

A nins pe Vârful Petreasa și la Vârtop- Arieșeni. Prima zapadă din acest sezon a căzut, miercuri, în munții Șureanu și în Apuseni.


A nins la Arieșeni (Hotel 4 Seasons), dar și la Șureanu, în zona pârtiilor de schi. De asemenea, pe Vârful Petreasa, la cota 1700, s-a depus un strat subțire de zăpadă, informează alba 24.ro


Și pe pârtia de schi de la Vârtop a nins, iar pe camera video live de la baza acesteia se poate vedea că s-a depus un strat destul de mare de zăpadă.


Cum va fi vremea vineri, 1 noiembrie?


Vremea se va ameliora sub aspectul precipitaţiilor, iar în orele amiezii se va încãlzi uşor. Cerul va fi variabil, cu înnorãri în prima parte a intervalului în majoritatea regiunilor, iar noaptea cu precãdere în cele sud-vestice şi în zona Carpaţilor Meridionali. Cu totul izolat şi trecãtor vor mai fi posibile precipitaţii slabe- mixte în zona montanã şi sub formã de ploaie în rest.


Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în sudul Banatului şi în zona montanã înaltã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 13 grade, iar cele minime între -5 şi 6 grade.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator