fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

spital turda

Spitalul Municipal Turda este într-un proces de reabilitare și modernizare, în vederea acreditării. Managerul Spitalului, Ovidiu Stănilă, a transmis o scrisoare de mulțumire societății ASA Cons Romania SRL Turda, care a contribuit cu o sponsorizare generoasă necesară pentru finalizarea unor lucrări.

”Spitalul Municipal Turda este în proces de reabilitare și modernizare, etapă necesară acreditării.

În acest sens administrația locală, Primăria Municipiului Turda, are un real aport, contribuind cu fonduri și logistică, la modernizarea Spitalului Municipal, efortul acestora fiind vizibil în ultimii ani.

Sporirea confortului hotelier fiind un deziderat asumat am trecut la înlocuirea cu forțe proprii a conductelor pentru furnizarea agentului termic și a apei calde la secțiile oncologie și infecțioase.

În finalizarea lucrărilor de un real ajutor a fost societatea ASA Cons care ne-a furnizat, prin sponsorizare, plăcile de beton necesare acoperirii canalului termic.

Pe această cale mulțumim conducerii societății pentru implicarea în realizarea acestei lucrări care aduce o îmbunătățire substanțială a confortului hotelier din cadrul Spitalului Municipal Turda. Vă mulțumim”, a transmis managerul Spitalului Municipal Tu8rda, Ovidiu Stănilă.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator