fbpx

diego banner mai2019

Scrie un comentariu

omagiu colectiv

La patru ani de la incendiul devastator de la clubul Colectiv din București, clujenii sunt aşteptaţi, miercurea viitoare, la un protest organizat.


„Nu o să uităm nicio clipă ce ați făcut. Și nu ne oprim până când nu veți fi trași la răspundere toți cei care ați contribuit la manifestarea asta de lipsă totală de umanitate. Toți! Ne vedem în 30 octombrie, ora 19:00, la Monumentul Memorandiștilor, în Cluj-Napoca!”, se arată într-un mesaj postat de Umbrela Anticorupție Cluj.


Și anii trecuti, clujenii au aprins candele și au adus flori în memoria celor care au pierit în urma incendiului din 30 octombrie 2015. Aceștia au ținut un moment de reculegere, după care au audiat ultima piesă cântată de cei de la Goodbye to Gravity în Clubul Colectiv înainte de tragedie: „The day we die”.


Între timp un nou scandal legat de ancheta Colectiv, după publicarea unei înregistrări a unei discuţii între ministrul Sănătăţii Sorina Pintea şi victimele şi familiile celor ucişi la Colectiv. În cadrul acestei discuţii ministrul Pintea dă de înţeles că a deranjat interesele lui Raed Arafat şi Nicolae Bănicioiu trimiţând instanţei de judecată documente legate de intervenţia de atunci.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator