fbpx

Icon Scrie un comentariu

bani portofel 05qs68oyuz

Politia Locală Turda salută în mod deosebit actul de civism dovedit de elevul B.M.A din a VIII-a de la Colegiul Mihai Viteazu, care în data de 22.10.2019 a informat politistului local in perimetrul Parcului Tineretului că a găsit un portofel de culoare maro.

 

La verificarea acestuia, la dispeceratul Politiei Locale Turda, s-a constatat că acesta continea documente personale şi suma de 447,7 lei.

In urma demersurilor investigative păgubitul V.T (N.1965) în data de 23.10.2019 a intrat posesia portofelului. Domnul V.T la ridicarea bunurilor personale şi-a exprimat dorinta de a transmite tânărului mulțumiri şi recunoștiința sa pentru pentru gestul de a preda banii și bunurile Politiei Locale.

Poliția Locală Turda încurajează toate comportamentele pozitive ale tinerilor pe care îi consideră ”o cheie a schimbării sociale" şi totodată, face un apel către toate persoanele sămanifeste o vigilență sporită la bunurile de valoare şi documentele persoanele pe care le dețin, intrucât, prin pierderea acestora, probabilitatea de recuperare ulterioară a prejudiciului este una redusă.

Politia Locală Turda ii asigură pe toți cetățenii că este permanent la dispoziția lor şi promovează implicarea cetățenilor în realizarea unui climat de siguranță civică, responsabilitate, corectitudine, inițiativă în tot ceea ce înseamnă nou și bun.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator