fbpx

Icon 1 Comentariu

angajat Turda ocol

Sindicaliștii din silvicultură vor protesta în fața Camerei Deputaților față de intensificarea cazurilor de agresiune împotriva personalului din Romsilva.

Printre cei agresați se află un pădurar din Ocolul Silvic Turda, atacat de cuțitul și amenințat cu moartea de un grup de infractori.


Potrivit Ziua de Cluj, în semn solidaritate cu silvicultorii, Federația Sindicatelor Silva (FSS) organizează o adunare publică în 29 octombrie, în fața sediului Camerei Deputaților, pentru a aduce un omagiu celor șase silvicultori care în ultimii ani și-au dat viața.


Cel mai recent caz este cel din județul Maramureș, pădurarul Liviu Pavel Pop, din cadrul Ocolului Silvic Strâmbu Băiuț, de 30 de ani, tatăl a trei copii minori, a fost împușcat cu arma de serviciu de către o grupare de hoți de lemn, iar trupul acestuia a fost strivit de atelajul încărcat cu lemn al hoților.


În 2018 au avut loc 30 de agresiuni asupra personalului silvic din cadrul Regiei Naționale a Pădurilor Romsilva. Cazul cel mai grav s-a înregistrat în luna octombrie în județul Vaslui – pădurarul Radu Artene a fost atacat cu sabia și bătut de o grupare de hoți de lemn, autorii agresiunii nefiind pedepsiți nici până în prezent.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    topu · 08:25 26.10.2019
    cum sa nu existe hoti de lemne .. cand padurarii sunt cei care organizeaza jaful. politistii asigura transportul. ai pensiune , cort de nunti ,flota de masini valori nu gluma, dar tu lucrezi in continuare ca padurar - ca doara din padure se fac toate
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator