fbpx

Icon Scrie un comentariu

Invictus Turda

Veteranii de la Invictus au ajuns astăzi și la Turda în jurul orei 13 după un periplu prin Câmpia Turzii.

Ștafeta Veteranilor Invictus, a pornit de la Câmpia Turzii (Solaris), continuând cu str. Calea Victoriei, malul Arieșului (str. Constructorilor), str. Ștefan cel Mare, până în fața Catedralei Ortodoxe din centrul orașului.

 Zeci de elevi turdeni au participat la acest eveniment, întâmpinând în echipe sosirea ștafetei, reprezentanți ai armatei și Primăriei Turda alături de primarul Matei Cristian le-au adresat un „Bun venit!” veteranilor de la Invictus.

Asociaţia Voluntarilor Invictus din România, aflată sub Înaltul Patronaj al Casei Regale Române, cu sprijinul Casei Regale Britanice, îi susține pe veteranii de război ai zilelor noastre să participe la competiții paralimpice.

Recunoscuți drept oameni plini de energie pe durata carierei active, aceștia nu își pierd dorința de a merge mai departe, în pofida dificultăților fizice de care suferă, în momentul în care sunt răniți sau indisponibilizați pe câmpul de luptă.

Astfel s-a născut „Ștafeta veteranilor”, organizată anual de Grupul Invictus România.

Când vorbim despre Invictus, vorbim despre un mod de viaţă exemplar, modelul învingătorului, al luptătorului care îşi depăşeşte în permanenţă limitele.

Acest proiect a fost iniţiat din dorinţa de a încuraja şi sprijini recuperarea fizică şi reabilitarea militarilor răniţi în acţiuni militare.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator