fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

lot autostrada

Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, grecii de la Aktor vor înregistra în 2019 un progres mai bun decât în anul precedent.


Cea mai mare problemă a lotului o reprezintă subfinanțarea cronică astfel încât multe utilaje lucrează de la o cisternă de motorină…la alta, scrie Ziarul Unirea.


Astăzi, pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda lucrau doar doi prestatori, e vorba de cunoscutele firme Marcu Company și Retter, celelalte utilaje stăteau din cauza lipsei de combustibil. De la km 17,2, de unde se termină lotul 1, până în spatele fabricii de la Oiejdea, nu mișca nici un utilaj. Aici, se lucra la terasament, iar camioanele de la Marcu aduceau balast pentru umplutură.De asemenea, firma Retter lucra în două puncte la o supratraversare de la km 24,2, acolo unde se suprabetona, respectiv la km 25, unde se montau predale.


De menționat că pilonii în nodul rutier Teiuș la supratraversarea căii ferate au fost înălțați, iar în partea de jos a orașului Teiul, unde zona era foarte mlăștinoasă, s-a înălțat terasamentul. Mai departe, la km 34, la viitorul pod peste râul Mureș de la Rădești, după ce au fost ridicate grinzile de beton, au fost montate și predale. La începutul lunii viitoare, firma Retter va ridica tablierul metalic” mai scrie sursa citată

Foto/Arhivă

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator