m install
petlinii
nello construct

Grecii de la AKTOR se mișcă în „reluare” pe Sebeș-Turda

floris

Pe lotul 2 al autostrăzii A10 Sebeș-Turda, grecii de la Aktor vor înregistra în 2019 un progres mai bun decât în anul precedent.

Cea mai mare problemă a lotului o reprezintă subfinanțarea cronică astfel încât multe utilaje lucrează de la o cisternă de motorină…la alta, scrie Ziarul Unirea.

Astăzi, pe lotul 2 al autostrăzii Sebeș-Turda lucrau doar doi prestatori, e vorba de cunoscutele firme Marcu Company și Retter, celelalte utilaje stăteau din cauza lipsei de combustibil. De la km 17,2, de unde se termină lotul 1, până în spatele fabricii de la Oiejdea, nu mișca nici un utilaj. Aici, se lucra la terasament, iar camioanele de la Marcu aduceau balast pentru umplutură.De asemenea, firma Retter lucra în două puncte la o supratraversare de la km 24,2, acolo unde se suprabetona, respectiv la km 25, unde se montau predale.

De menționat că pilonii în nodul rutier Teiuș la supratraversarea căii ferate au fost înălțați, iar în partea de jos a orașului Teiul, unde zona era foarte mlăștinoasă, s-a înălțat terasamentul. Mai departe, la km 34, la viitorul pod peste râul Mureș de la Rădești, după ce au fost ridicate grinzile de beton, au fost montate și predale. La începutul lunii viitoare, firma Retter va ridica tablierul metalic” mai scrie sursa citată

Foto/Arhivă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: