marian morar
m install
nello construct

Zilele trecute la Turda s-a desfășurat cel mai mare eveniment chinologic din zonă

zamblau eugen

Peste 1200 de câini au participat la cea mai mare expoziție chinologică din zonă desfășurată în perioada 19-20 octombrie sub egida Turda Dog Show.

 

Evenimentul a avut loc în acest an la Salina Equines și nu pe terenul de sport de la Viișoara ca până acum.

Show-ul a cuprins  3 expoziții chinologice: una Națională și două Internaționale, expoziții organizate de ACh Turda sub egida Asociației Chinologice Române  și a Federației Chinologice Internaționale.

Au fost prezente un număr mare de rase canine din toate rasele recunoscute de FCI, caini din tara cat si din strainatate.

Un show minunat, trei expoziții, una națională și două internaționale, un număr impresionant de participanți de fiecare dată la Turda, 400 de câini la fiecare show – 3 show-uri – 1200 de câini, a fost foarte bine pentru noi. Am avut și o listă numerosă de sponsori, la care vreau să le mulțumesc pe această cale, respectiv: Salina Turda, CAA Turda, Primăria Turda, Domeniul Public, Restaurant Sarea în Bucate,  UțuȘor Închirieri Auto și DJ Ovi, un sponsor principal care ne oferă toate premiile la concursurile speciale din seara aceasta “Pamas Trading- Nature’s Protection” și nu în ultimul rând locația deosebită în care ne-am putut desfășura activitatea, oferită de  “Salina Equines”, a declarat pentru Ziarul 21, Călin Mărgineanu – președintele Asociației Chinologice Turda.

foto/Arhivă.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 75 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole:

AdSense grafic right 2