fbpx

Scrie un comentariu

impadurire Frata

Voluntarii CERT vor să planteze puieți pe o suprafață de 1,5 hectare în comuna Frata din județul Cluj în data de 9 noiembrie.


Noi, voluntarii CERT Transilvania cu sprijinul partenerului nostru Nobila Casa, raspundem din nou “Prezent!” la strigatul de ajutor al naturii.Pe 9 noiembrie plantam fapte bune si va invitam sa ne fiti alaturi in cea de-a IX-a campanie de impadurire “CERT Prinde radacini”, organizata in comuna Frata, judetul Cluj si sustinuta de Nobila Casa prin proiectul “1 produs cumparat 1 copac plantat” derulat in reteaua de magazine proprii.Mii de puieti de arbori de foioase au nevoie de sprijinul vostru, al iubitorilor de aer curat, muschi verde si fosnet de padure, pentru a prinde radacini pe o suprafata de 1.5 ha.
Va asteptam sa sadim impreuna viitorul verde al copiilor nostri!” transmit cei de la CERT Transilvania


Evenimentul este sustinut de Nobila Casa – partener principal, Amprenta Advertising – partener media si Regia Nationala a Padurilor – Romsilva – partener tehnic.


CERT Transilvania – Detașamentul de Intervenție la Dezastre – este un grup constituit pe baza de voluntariat. Un GRUP DE OAMENI ce provin din domenii diverse și care își dedică timpul și resursele proprii pentru a ajuta semenii aflați în situatii dificile.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator