fbpx

Icon 1 Comentariu

lehel csergo

Dr. Lehel Csergo, medic la spitalul din Câmpia Turzii „îi dă peste nas” președintelui Consiliului Județean Cluj cu subfinanțarea spitalului din localitate.

În timp ce presa este zilnic bombardată cu comunicate transmise de CJ Cluj privind dotarea spitalelor din județ cu aparatură de ultimă generație sub sloganul „Anul 2019 – anul sănătății” medicul din Câmpia Turzii prezintă obiectiv realitatea – zero investiții în spitalul din orașul vecin din partea autorităților județene.

“In ultimele zile au apărut mai multe articole de presa cu declarația domnului Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj: „Anul 2019 este Anul Sănătății, așa că vom continua dotarea și modernizarea spitalelor”.

Din câte am văzut eu, toate investițiile s-au făcut in spitalele din Cluj Napoca. Oare județul Cluj înseamnă numai Cluj-Napoca? Sau spitalele din provincie sunt atât de bine dotate încât nu mai sunt necesare alte investiții?

Nu e rău că se investește in spitalele din Cluj. E rău că de aceste investiții nu beneficiază pacienții din tot județul. Zilnic avem pacienți în stare gravă care sunt refuzați de către clinicile din Cluj. Sau se refuză efectuarea unor investigații de înaltă performanță pentru pacienții din orașul nostru – CT, RMN, Angio-CT.

Ore pacienții din Câmpia Turzii nu au aceleași drepturi ca cei din Cluj-Napoca?🤔”, a spus Lehel Csergo.

În replică, primarul Dorin Lojigan spune că remarcile medicului din Câmpia Turzii au un iz de manipulare, în condițiile în care știe că spitalele au anumite subordonări.

”Ca de obicei, induceti lumea in eroare. Am pretenția de la dumneavoastră, care deși sunteți un doctor extraordinar sa nu mai faceți acest lucru. Ca dați dovada ca nu sunteți la organizarea teritorială a rețelei Ministerul Sănătății și va descreditați gratuit. Consiliul județean și președintele Alin Tise a făcut cele mai mari investiții in spitalele care se afla in subordinea lor. Așa cum noi am făcut la Campia Turzii. Contestați cumva acest lucru?”, a fost replica primarului Lojigan.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
  • Acest comentariu este nepublicat.
    Dani · 00:29 20.10.2019
    Buna seara,ce ar fi sa nu fim difetiti universi d de alti si indiferent daca locuiesti la capital de judet sau provincia,ceea ce trebuie sa stiti voi politceni ,ca oameni nu uita ,cine se joaca cu sanatate si invatamantul nu sunt ierati niciodata asa ca trageti concluzi.Nu Va jucati si manipulati oameni ca si cum ar fi marionete,va Multumesc
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator