fbpx

Icon Scrie un comentariu

vremea noiembrie

Potrivit prognozei ANM, în prima parte a intervalului se vor înregistra temperaturi mai ridicate decât cele specifice perioadei.

 

Iată ce estimarea meteorologilor, pe săptămâni:

https://ad.ziuadecj.ro/www/delivery/lg.php?bannerid=0&campaignid=0&zoneid=65&loc=https%3A%2F%2Fziuadecj.realitatea.net%2Futile%2Fanm-a-emis-o-noua-prognoza-ce-ne-asteapta-in-noiembrie--190968.html&referer=https%3A%2F%2Fziuadecj.realitatea.net%2Feconomie%2F&cb=03134ca903

Vremea în săptămâna 28 octombrie - 4 noiembrie 

Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sudice. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, la nivelul întregii țări.

 

Vremea în săptămâna 4 -11 noiembrie

Temperaturile medii ale aerului vor fi mai ridicate decât cele specifice acestui interval în toate regiunile, dar mai ales în sudul și sud-estul țării. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile vestice și nord-vestice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

 

Vremea în săptămâna 11-18 noiembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi ușor excedentare local în regiunile extracarpatice și apropiate de cele normale ale perioadei în rest.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator