fbpx

Icon Scrie un comentariu

acc naoptea CT

Noaptea trecută în jurul orei 1.20 s-a produs un accident rutier la Câmpia Turzii în intersecția străzilor Laminoriștilor cu G. Coșbuc în apropierea noului sens giratoriu.

Inițial s-a crezut că este vorba despre o simplă tamponare, poliția rutieră a fost prezentă la fața locului dar cei doi șoferi au afirmat că vor încheia o „amiabilă”.

Ulterior unul dintre aceștia s-a prezentat la spital pentru îngrijiri medicale, în acest caz se schimbă încadrarea juridică a faptei în „accident cu o persoană rănită ușor”.

Se va merge pe o cercetare completă a cazului, nu mai discutăm de tamponare și despre pagube materiale doar, este accident cu victimă. Inițial conducătorii auto au mers pe înțelegere amiabilă, dar unul dintre ei s-a răzgândit și s-a prezentat la spital...” informează reprezentanții IPJ Cluj.

În această dimineață se vor face audieri și se consemnează declarațiile părților implicate în eveniment.

Din primele informații rezultă că ar fi vorba despre o coliziune față/spate pe fondul nepăstrării distanței de siguranță în mers.

UPDATE:

Tânăr de 21 de ani din Maramureș, nu a păstrat distanța corespunzătoare în mers, față de un autovehicul condus de un alt tânăr de 19 ani din Câmpia Turzii.

În urma impactului au rezultat două persoane rănite ușor, un tânăr de 24 de ani din Turda și altul de 18 ani din Câmpia Turzii, care s-au prezentat la Spital, declarând că au leziuni. Ambii pasageri sunt din mașina care a provocat accidentul. 

S-a deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator