fbpx

1380 x 300 TURDA NEWS

650x250 TURDA NEWS

PRO650x200 turda news mobil

PRO1380x300 turda news

 
 

890x300 01

2 Comentarii

scoala avram iancu

124577512 3607208802633070 2531265432895343150 o

Un incident grav s-a produs în cursul zilei de miercuri, la Școala ”Avram Iancu” din Turda, acolo unde s-a descoperit că o persoană neautorizată a pătruns în incinta școlii și apoi la o clasă unde se organizau cursuri, fotografiind elevii minori.

Conducerea unității școlare a formulat o plângere penală în acest sens, iar profesorii și portarul unității școlare au fost audiați la sediul Poliției, din informațiile noastre.

Persoana care a intrat fără autorizație în incinta școlii, încălcând astfel regulamentele în vigoare, în ceea ce privește paza și securitatea elevilor, este jurnalistul Horea Hudrea, care va fi chemat și el la audieri, pentru a explica scopul acțiunii făcute.

Nu este exclus ca acțiunea jurnalistului să aibă legătură cu un proiect pe fonduri europene care se derulează la Turda și care a fost remarcat inclusiv în presa centrală, fiind unic la nivel național.

Citește și:

Un proiect european implementat la Turda, face furori la nivel național: Este un proiect educațional unic în România!

În condițiile unei imagini atât de favorabile acestui proiect, nu este exclus ca Horea Hudrea să primească ”sarcini” de la cei din T9/USR Turda, de a căuta diverse motive de ”știrbire” a acestei imagini, cunoscut fiind faptul că în trecut, reprezentanți ai aceleași grupări, au încercat să blocheze accesarea fondurilor europene care pot ajuta la dezvoltarea Turzii. Practic, din dorința de a se realiza politic, cei din T9/USR Turda era dispuși să sacrifice viitorul turdenilor.

UPDATE:

”Respectivul domn, persoana intr-adevar neautorizata, a patruns in incinta scolii, in momentul in care  programul scolar al elevilor din ciclul primar era terminat, in scoala veche desfasurandu-se doar programul "Scoala dupa scoala". Domnul Hudrea nu a filmat si nu a fotografiat pe nimeni, cu atat mai putin vreun elev minor. Admitem ca este un incident neplacut, domnul ziarist neavand acordul directiunii de a intra in clasa, motiv pentru care conducerea scolii a luat masurile care se impun. As fi preferat sa verificati stirea, inainte sa o publicati. 

Dorinta noastra este ca, pe viitor, sa va desfasurati disputele personale sau pe cele publicistico-politice, fara implicarea institutie noastre de invatamant, care este o entitate apolitica si care isi desfasoara activitatea in conditii conforme cu regulamentele si are rezultate excelente in activitatea instructiv-educativa”, a precizat Monica Bia, director la Școala ”Avram Iancu” Turda.

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Persoane în conversație:
Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  mihai · 17:40 17.10.2019
  E stire verificata sau scenariu pentru manipulare?
  • Acest comentariu este nepublicat.
   Gelu FLOREA · 23:17 17.10.2019
   Nu e niciun scenariu pentru manipulare...
   Din precizările doamnei director, rezultă foarte clar că acest incident s-a produs! Singurul ”amănunt” pe care domnia sa îl susține că ar fi nereal este faptul că el ar fi fotografiat elevii, care erau în timpul orei.
   Ca și mine, nici domnia sa nu poate demonstra cu certitudine acest lucru!
   Însă, dacă nu a fotografiat, deci nu era în calitate de jurnalist, ar trebui să luăm în calcul lucruri mai grave, pe care nu vreau să le dezvolt aici. Eu am plecat de la premisa simplă că a intrat în calitate de jurnalist...
   Faptul că doamna director vorbește de ”dispute personale”, chiar nu știu la cine se referă... La ”disputa sa personală” cu o persoană care a intrat în școală neprocedural?! Sau la ”disputa mea personală” că am relatat acest incident, în calitate de jurnalist?! Că nu se înțelege prea clar, oricare dintre variante fiind la fel de posibilă...
   Iar dacă doriți să citiți despre manipulări, vă recomand cu plăcere un articol documentat în acest sens:
   https://turdanews.net/articole/mass-media/62182-cat-de-mincinos-poti-sa-fii-horea-hudrea-sunt-maestru-al-dezinformarii-se-lauda-el.html
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate