fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

supratraversare

În ultimele două săptămâni, pe autostrada A10, Sebeș-Turda, lotul 1, a fost agitație mare întrucât s-au făcut lucrările de realizare a supratraversărilor cu tablier metalic peste A1, la două bretele.

Desigur, punctul culminant a fost în data de 10 oct când a fost întreruptă și circulația pe autostrada A1, pentru 24 de ore, în această zi lansându-se tablierul metalic chiar deasupra autostrăzii A1, la bretele 2 și 5 ale nodului rutier Sebeș, scrie Ziarul Unirea

În prezent, în zona nodului rutier Sebeș, se lucra pe breteaua pe sensul de mers Turda-Sebeș-Sibiu, care la rândul său va supratraversa autostrada A1, dar cel mai probabil lansarea tablierului metalic în acest punct se va realiza abia anul viitor.

Pe breteua 5, cea care se cuplează în sensul giratoriu existent la Lancrăm, lângă Kronospan, terasamentul a fost adus la nivel.

Din informațiile noastre, următoarele lucrări importante vor fi după data de 18 ale acestei luni, la Alba Iulia Nord, unde se va monta și ridica tot tablier metalic pe una din bretelele viitorului nod rutier, mai titrează sursa citată.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator