fbpx

Icon 1 Comentariu

spital turda probleme

În cursul zilei de ieri, o doamnă ne-a transmis o fotografie pentru a ne arăta că în Spitalul Municipal Turda însoțitorul asistent al unei persoane bolnave este lăsat să doarmă pe jos!

”Va rog dati de stire uitati cum se doarme in Spitalul Municipal Turda cand esti insotitor asistent la un om bolnav si stai cu el in spital. Sa vada toata lumea si nimanui nu-i pasa. Nici macar o banca si doctorii si asistentele cand vad asa ceva, cum e ca un om sa doarma ca un animal pe beton, langa patul bonavului, asta se intampla la etajul trei al Spitalului la Neurologie, azi, in anul 2019.”, ne-a precizat o doamnă, care ne-a transmis inclusiv o fotografie elocventă.

L-am contactat de urgență pe managerul Spitalului, dr. Ovidiu Stănilă, iar acesta a verificat personal situația (și informația), confirmând că a fost reală și luând măsurile de rigoare pentru remedierea situației.

”Da, este adevărat. Am verificat personal. Suntem în niște renovări, dar este o situație de nepermis. Am fost și am rezolvat problema”, ne-a transmis managerul Spitalului.

Dacă aveți de făcut diverse sesizări sau considerați că anumite lucruri nu funcționează cum trebuie, ne puteți contacta la email Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., pe pagina de Facebook www.facebook.com/turdanews sau pe WhatsApp la numărul 0744694876.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator