fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

sala polivalenta turda

Curtea de Apel București a anunțat verdictul în dosarul în care Compania Națională de Investiții a contestat verdictul CNSC (Comisia Națională de Soluționare a Contestațiilor) dat în favoarea asocierii SC Nairda Utilcom SRL - SC ASA Cons Romania SRL - SC MBS Group SRL (în reorganizare) - SC Arhon Construct SRL - Popp&Asociații SRL, care a fost eliminată de la licitația pentru stabilirea asocierii care va câștiga licitația pentru proiectarea și execuția sălii de sport de nivel internațional de la Turda.

Asocierea SC Nairda Utilcom SRL - SC ASA Cons Romania SRL - SC MBS Group SRL (în reorganizare) - SC Arhon Construct SRL - Popp&Asociații SRL a contestat la CNSC dec. nr. 1259/C7/1173/26.07.2019 a Companiei Naționale de Investiții, prin care se comunica rezultatul de atribuire în urma licitației. CNSC le-a dat câștig de cauză, iar CNI a atacat în instanță decizia CNSC, pierzând procesul.

”Respinge plângerea, ca nefondată. Definitivă”, se precizează în hotărârea pe scurt a Curții de Apel București, dată în Dosarul 4657/2/2019.

Vă reamintim că la licitația organizată de CNI s-au prezentat 4 ofertanți:

  1. Dates Pack
  2. Asociere: ACI Cluj SA - Prodesign Engineering&Construction
  3. Asociere: SC Nairda Utilcom SRL - SC ASA Cons Romania SRL - SC MBS Group SRL (în reorganizare) - SC Arhon Construct SRL - Popp&Asociații SRL
  4. Asociere: Construcții Erbașu SA - Dico și Țigănaș Birou de Proiectare SRL

”Precizăm că până la finalizarea litigiilor legate de rezultatul acestei licitații deschise, conform prevederilor legale din sfera achizițiilor publice, CNI nu poate încheia contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul de investiții amintit anterior”, au precizat oficialii CNI pentru TurdaNews, în urmă cu o lună de zile. Practic, acum urmează includerea ofertei asocierii SC Nairda Utilcom SRL - SC ASA Cons Romania SRL - SC MBS Group SRL (în reorganizare) - SC Arhon Construct SRL - Popp&Asociații SRL într-o nouă evaluare a ofertelor, care va rezulta în stabilirea unui nou câștigător al licitației. Asta înseamnă că semnarea contractului pentru proiectarea și realizarea sălii de sport de la Turda, o investiție așteptată de fanii sportului de sală, în special de cei ai echipei de handbal Potaissa Turda, care joacă frecvent într-o sală neîncăpătoare, va mai fi amânată, pentru că decizia de stabilire a unui nou câștigător poate fi atacată la CNSC și apoi în instanță.

Investiția „Sală de sport competițională de nivel internațional, Baza sportivă Turda” este estimată la circa 55 de milioane de lei. Baza sportiva va avea o capacitate de 3520 de locuri și va fi construită pe strada Stadionului, în proximitatea bazinului de înot și a stadionului municipal.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator