fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

stp

Incidentul s-a petrecut în jurul orei 1,30 în sediul autobazei de pe strada Mihai Viteazu.

 

La fața locului s-au deplasat pompierii de la detașamentul din Turda cu o autospecială de stins incendii dotată cu apă și spumă.

Focul a pornit de la compartimentul motor și a cuprins partea din spate a autobuzului. În urma incidentului nu s-au semnalat victime.

Din primele investigații rezultă că incendiul a fost declanșat de un scurtcircuit electric.

 UPDATE:

O autospecială pentru stins incendii din cadrul Detașamentului Turda a intervenit pentru a lichida flăcările care au cuprins un autobuz ce staționa în parcarea companiei de transport public din municipiu.


Evenimentul a avut loc în jurul orei 1.30, iar pompierii sosiți la locul evenimentului au reușit să stingă flăcările ce au cuprins partea din spate a autobuzului în cca 15 minute. Din precizările personalului companiei de transport autobuzul se afla parcat în parcare aproximativ de la ora 10.00, iar din cercetările preliminare se pare că incendiul a pornit de la o defecțiune a instalației electrice a autobuzului.


Intervenția promptă a pompierilor a oprit propagarea flăcărilor la alte șase autobuze din parcarea companiei. Nu au fost persoane rănite ca urmare a acestui eveniment" transmite ISU Cluj

Foto arhivă TurdaNews.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator