fbpx

Icon Scrie un comentariu

brutarie

Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor (ANSVSA) a derulat pe tot parcursul lunii septembrie controale în unitățile din industria agroalimentară. La Cluj s-au aplicat sancțiuni de 63.200 de lei.

 

Controalele au avut loc în unităţile din industria agroalimentară care desfăşoară activităţi în domenii precum fabricarea produselor de morărit, a pâinii şi produselor de patiserie, a altor produse alimentare, a băuturilor răcoritoare şi alcoolice precum şi unităţi de depozitare – alimentare, seminţe sau legume fructe.

Controalele au vizat aspecte privind calitatea spaţiilor în care produsele alimentare sunt manipulate, prelucrate precum şi cele de depozitare a materiilor prime şi produselor finite, controlul dăunătorilor, evidenţa documentelor şi a informaţiilor privind sistemul HACCP, condiţiile de igienă şi de funcţionare a unităţii.

În urma controalelor efectuate, la Cluj au fost constatate o serie de neconformităţi precum lipsa notificărilor de comerţ intracomunitar, depozitare necorespunzătoare sau agregate frigorifice nefuncţionale. Pentru toate acestea, s-au aplicat amenzi de 63.200 de lei.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator