fbpx

BANNER vezeteu

Scrie un comentariu

edu elite 10iulie

curent

Vă informăm că, în data de 10 octombrie 2019, la ora 10.27, în municipiul Turda, s-a produs o defecțiune în instalațiile de distribuție ale SDEE Transilvania Nord – Sucursala Cluj-Napoca, din cauza unui cablu secționat de către o firmă care executa lucrări de săpături pe str. Salcâmilor. A fost întreruptă alimentarea cu energie electrică în zona centrală a orașului (parțial) și în zona băilor sărate.

 

Echipele de intervenție au fost mobilizate imediat și au reușit să restabilească alimentarea cu energie electrică a majorității consumatorilor după câteva minute, iar după efectuarea manevrelor specifice, consumatorii au fost realimentați treptat. La ora 13:10 a fost restabilită alimentarea cu energie electrică în toate zonele afectate.

Independent de acest incident, la ora 12:04 s-a produs o defecțiune accidentală în instalațiile de medie tensiune, din cauza căreia s-a întrerupt alimentarea cu energie electrică în cartierele Micro 1 și Micro 2 ale municipiului Turda.

În zona au acționat 7 echipe de intervenție care au reușit să identifice și să limiteze efectele avariei. Consumatorii au fost realimentați treptat, pe măsură ce au fost remediate defecțiunile apărute. La ora 15:58 toți consumatorii au fost realimentați cu energie electrică.

Ne cerem scuze pentru disconfortul creat și asigurăm toti utilizatorii rețelei că depunem toate eforturile pentru alimentarea cu energie electrică în condiții normale, conform schemei de funcționare.

 

Biroul de Presă al SDEE Transilvania Nord, 11.10.2019

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator