fbpx

Icon Scrie un comentariu

proassisto 1

În cadrul Campaniei SINGURA DIZABILITATE ESTE O ATITUDINE GREȘITĂ”, iniţiată de Asociaţia Pro Assisto în parteneriat cu Centrul de Zi „Carine” din cadrul Primăriei Municipiului Câmpia Turzii,  a avut loc o activitate de socializare la care au participat copii și tineri cu dizabilități având alături elevi ai Liceului  Teoretic Pavel Dan  din Câmpia Turzii, însoțiți de doamnele profesoare Liliana Cerceș, Adriana Petruța și Gianina Osan, mereu active și implicate în activități sociale.

 

De asemenea, au fost  prezenți copii și tineri cuprinși în programul de  învățământ la domiciliu, însoțiți de doamna Genţiana Vâtcă, din partea Şcolii profesionale speciale „Samus” 

Activitatea a căpătat amploare prin gestul generos al unui om de suflet, căruia toți cei prezenți îi mulțumim,  și, astfel,  a fost organizată la Restaurantul ”La Broscuța”, gazdă a  mai multor evenimente sociale.

Într-o atmosferă de prietenie, 70 de persoane prezente, copii, tineri și părinți  s-au jucat, au dansat și s-au bucurat împreună.

Am avut ca invitați speciali pe doamna Liliana Mărginean și Anamaria Curatu, care au fost sufletul petrecerii cu entuziasmul și antrenul creat.

Reușita tuturor activităților organizate se datorează și celor din „culise”, specialiștii centrului Carine și voluntarii Pro Assisto, pentru care implicarea, dăruirea, nu  reprezintă  doar cuvinte, ci fapte care decurg din sufletul lor.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator