fbpx
Icon Scrie un comentariu

turda dog show 2019

Asociatia Chinologica Turda informeaza toti proprietarii si iubitorii de caini din Turda , ca in data de 19-20 Octombrie 2019 are loc cel mai mare eveniment chinologic din zona: Turda Dog Show. Acest show cuprinde 3 expozitii chinologice : una Nationala si doua Internationale, expozitii organizate de ACh Turda sub egida Asociatiei Chinologice Romane  si a Federatiei Chinologice Internationale. 

 

Noua locatie de desfasurare a evenimentului este Salina Equines – centrul de Echitatie (zona Salina Turda).

Vor fi prezente un număr mare de rase canine din toate rasele recunoscute de FCI, caini din tara cat si din strainatate.

Programul va fi urmatorul:

Sambata 19 octombrie  

Ora 9:00 – Deschiderea oficiala

  • Expozitia Nationala C.A.C – arbitrajul pe rase

Ora 13:30 – inceperea expozitiei internationale C.A.C.I.B 

Ora 17:45 – programul special de Best in Show , departajarea celor mai buni caini ai raselor in castigatorii celor 10 grupe canine FCI.

Dintre acestia se v-a alege castigatorul expozitiei, iar pe parcursul finalei vom vedea cel mai bun baby, puppy, junior si veteran , dar si cel mai bun caine Ciobanesc Romanesc , grup de crestere ,cea mai buna pereche si nu in ultimul rand cel mai bun Junior Handler.  

Duminica 20 octombrie  

Ora 10:00- inceperea celei dea doua expoziti internationale C.A.C.I.B

Ora 14:00 – Programul de Best in Show

Avem un prestigious corp de arbitrii din Romania si strainatate: Daniela Radu (RO), Lokodi Zsolt (RO), Kelemen Attila (RO), Anatoli Zhuk (BY), Zviatlana Radziuk (BY), Jochen Eberdardt (D) si Tino Pehar (HR).

Multumim pe aceasta cale pentru sprijinul acordat Primariei Municipiului Turda, in special domnului Primar Matei Cristian, sponsorului nostru oficial PAMAS SRL – NATURE’S PROTECTION si sponsorilor: Compania de Apa Aries, Salina Turda, Domeniul Public Turda, Salina Equines – Centrul de Echitatie, Restaurantul Sarea in Bucate, UtuSor inchirieri auto si DJ Ovi.

Va asteptam in numar cat mai mare pentru a sustine acest regal chinologic organizat de Asociatia Chinologica Turda.

Mai multe detalii despre Turda Dog Show gasiti sip e site-ul asociatiei www.achturda.ro

Presedinte 

Margineanu Calin 

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator