fbpx

Icon Scrie un comentariu

auto transilvania

Contractul pentru construcţia unui lot din Autostrada Transilvania încă nu a fost semnat, la aproape patru luni de când a fost declarat un câştigător. Constructorul care a câştigat licitaţia acuză probleme birocratice.


Potrivit Ziua de Cluj, Contractul pentru construcţia a 26 de kilometri din Autostrada Transilvania încă nu a fost semnat, cu toate că au trecut aproape patru luni de când a fost declarat un câştigător. Este vorba despre lotul Suplacu de Barcău - Chiribiş, a cărui contract de execuție și proiectare a fost câștigat de Asocierea Construcţii SA Sibiu & Hidroelektra Mehanizacija  D.D Croaţia, potrivit raportului licitaţiei publicat pe 12 iunie 2019.


Constructorul român care a câştigat licitaţia acuză probleme birocratice şi spune că depune toate actele cerute până marţi, 8 octombrie, cel târziu, scrie Economica.net. La rândul lor, reprezentanţii statului spun că aşteaptă ca asocierea câştigătoare să depună toate actele pentru semnarea contractului, inclusiv dovada că poate constitui garanţia de bună execuţie. 

Conform sursei citate, ar fi început să circule speculaţii privind problemele financiare pe care le-ar avea firma din Croaţia sau chiar firma din Sibiu. Mai exact, aceasta n-ar putea să depună garanţia de bună execuţie cerută pentru semnarea contractului, în valoare de circa 36 milioane de lei, adică 10% din totalul proiectului.

viamso feb2019

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Renunță
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator