m install
petlinii
nello construct

Minore de 6 ani și 8 ani, traficate la Cluj, pentru cerșetorie!

floris

Poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate din Mureş, împreună cu  procurori din cadrul D.I.I.C.O.T.–S.T. Târgu-Mureş, au depistat două persoane bănuite de implicarea în activităţi infracţionale de trafic de minori. 

 

Un bărbat, din judeţul Mureş, a fost arestat preventiv, pentru 30 de zile.

La data de 3 octombrie a.c., poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Târgu Mureș, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S. T. Târgu Mureș, au efectuat, pe raza judeţului Mureş, 3 percheziții domiciliare la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de minori.

Din cercetări a reieşit că, de la începutul anului și până în prezent, un bărbat, de 27 de ani şi o femeie, de 31 de ani, ambii din judeţul Mureş, ar fi transportat pe raza muncipiului Cluj-Napoca, două minore, de 6 ani, respectiv 8 ani, unde ar fi profitat de starea de vulnerabilitate a acestora și de imposibilitatea de a se apăra şi le-ar fi obligat să apeleze în mod repetat la mila publicului, uneori prin violență.

Totodată, cei doi şi-ar fi însuşit banii obținuți în acest mod.

Ca urmare a probatoriului administrat, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – S.T. Târgu Mureș a dispus reținerea pentru 24 de ore a bărbatului, iar la data de 3 octombrie a.c., faţă de acesta Tribunalul Mureș a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile.

Acţiunea a beneficiat de sprijinul poliţiştilor din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş, al celor din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Cluj-Napoca, precum şi al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Regele Ferdinand I” Târgu Mureş.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 74 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Ultimele articole: