marian morar
m install
nello construct

Caz abominabil în județul Cluj: Minoră de 14 ani obligată să întrețină relații sexuale cu concubinul mamei și cu prietenul acestuia!

zamblau eugen
floris

O minoră de 14 ani, din județul Cluj, a fost obligată să întrețină relații sexuale cu concubinul mamei sale, care avea 44 de ani! Din câte se pare, bărbatul și-ar fi chemat și un prieten, de 20 de ani, pentru a se ”bucura” și el de fetița de 14 ani. În momentul în care a aflat, mama fetiței a anunțat imediat Poliția.

 

”O minora in varsta de 14 ani ar fi fost constransa in repetate randuri sa intretina relaxii sexuale cu concubinul mamei sale, un barbat cu 30 de ani mai in varsta. Mai mult, exista suspiciuni ca de mai multe ori, barbatul si-ar fi chemat si un prieten sa profite de minora. Cum a aflat de cele intamplate, mama fetei a mers direct la politie, iar cei doi au fost retinuti”, menționează siteul dejeanul.ro. Cazul s-a produs la Dej.

Politistii spun ca au fost sesizati de mama fetei in varsta de 14 ani. Aceasta le-a relatat oamenilor legii ca iubitul ei ar fi obligat-o pe fiica ei sa intretina cu el relatii sexuale, in repetate randuri. De asemenea, exista banuiala ca de cateva ori, la oribilele fapte ar fi participat si un prieten al barbatului in varsta de 20 de ani. Urmeaza ca politistii sa stabileasca cu exactitate perioada in care s-ar fi produs faptele si de cate ori a fost abuzata minora, mai relatează sursa citată.

Cei doi bărbați au fost reținuți pentru 24 de ore și au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Dej, pentru a se dispune eventuale măsuri de arest preventiv, care trebuie confirmate de instanță.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj