fbpx

Icon Scrie un comentariu

CAA 1

In urma sesizărilor utilizatorilor din municipiul Câmpia Turzii cu privire la un anumit disconfort organoleptic (gust și miros al apei) Compania de Apă Arieș a suplimentat, începând cu data de 23.09.2019, numărul și frecvența analizelor privind indicatorii de calitate ai apei potabile în municipiu.

Astfel, rezultatele analizelor efectuate reconfirmă calitatea și potabilitatea apei produsă și distribuită de către Compania de Apă Arieș utilizatorilor din municipiul Câmpia Turzii. 

Laboratorul Analize Ape Potabile din cadrul CAA monitorizează permanent rețeaua de distribuție a apei potabile și sursele de apă, fiind prelevate zilnic probe. Rezultatele probelor prelevate în aceste zile nu indică depășiri ale valorilor parametrilor de calitate ai apei potabile iar parametrii de calitate analizați sunt în limita legală. Aceste informații pot fi consultate în buletinele de analiză publicate pe site-ul companiei www.caaries.ro accesând următorul link https://caaries.ro/buletin-de-analiza/.

Echipele CAA sunt în permanență în teren și depun toate eforturile necesare pentru identificarea și soluționarea tuturor problemelor semnalate de consumatori. 

Vă mulțumim pentru înțelegere.

Citește și:

Vezi ce spune primăria Câmpia Turzii despre mirosul „ciudat” al apei de la robinet!

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator