fbpx

Icon Scrie un comentariu

ziua recoltei lojigan

Începând cu ora 10 în această dimineață a debutat o nouă ediție a Zilei Recoltei la Câmpia Turzii.

Sărbătoarea devenită deja tradiție a reunit comercianți din Viișoara, Luna Turda, Tritenii de Jos, Gligorești, Mihai Viteazu, Bogata etc.

Evenimentul a fost deschis de primarul Dorin Lojigan care a transmis mulțumirile sale producătorilor care și-au expus marfa pe tarabe, într-una „din cele mai frumoase piețe din Transilvania”. Edilul a pus accentul pe importanța susținerii producătorilor locali și pe promovarea produselor autohtone, produse sănătoase și de calitate la prețuri mici, adaptate nevoilor tuturor categoriilor de cumpărători.

Devenită o tradiție în calendarul cultural al Municipiului Câmpia Turzii, Ziua Recoltei este prilejul cel mai propice pentru ca producătorii agricoli din oraș și din împrejurimi să-și expună roadele câmpului, într-un ambient de toamnă.

Nu a lipsit programul folcloric susținut de: Moldovan Denisa – Clubul de Canto Bella Musica,  Ansamblul de dansuri maghiare ,,TULIPAN”, Simioana Beatrice – Clubul de Canto Bella Musica, Ansamblul Folcloric ,,MUGURELUL”, Suită orchestrală Nelu Gabor,  Ansamblul Folcloric ,,ARDELEANA”,  Sebastian Stan, Maria Butilă Bonzar, Petre Petruse.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator