fbpx
Scrie un comentariu

pompieri dedeman

Seara trecută o mobilizare importantă de forțe a avut loc la magazinul Dedeman din Turda unde a fost anunțat un incendiu.

 

Totul a făcut parte dintr-un scenariu de intervenție pus la cale de ISU Cluj, pentru a testa capacitatea de intervenție în caz de situații reale.

La fața locului s-au deplasat două autospeciale de stins incendii, autoscara de lucru la înălțime, ambulanța de transport victime multiple.

În cursul serii trecute a avut loc un exercițiu care a simulat stingerea unui incendiu care ar fi afectat acoperișul con

strucției în care funcționează un complex comercial care comercializează materiale pentru bricolaj, din municipiul Turda” informează maiorul Biriș Andrei de la ISU Cluj

Au fost implicate în exercițiu trei autospeciale și un echipaj SMURD și a fost realizat după încheierea programului de lucru, undeva în jurul orei 21.30.

Scenariul a prevăzut evacuarea personalului obiectivului de pe locul de muncă, desfășurarea operațiunilor pentru stingerea unui incendiu care a izbucnit în zona acoperișului și salvarea unei persoane rănite surprinse în interiorul complexului.

dedeman2

dedeman3

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator