m install
petlinii
nello construct

Prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (23 septembrie – 6 octombrie)

zamblau eugen
floris

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni (23 septembrie – 6 octombrie).

 

Astfel, în zona Transilvaniei, „în cea mai mare parte a intervalului celor două săptămâni, valorile termice diurne vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă din an, cu maxime de 18…21 de grade, în medie regională. Minimele nocturne vor fi, în special în prima săptămână, mult mai ridicate decât în intervalul ce s-a încheiat, local peste cele climatologic specifice, cu 8…12 grade, mediat regional. Pentru perioada 29 septembrie – 2 octombrie este estimată o creștere a temperaturilor diurne, ce pot fi chiar și peste norma perioadei, în timp ce în cursul nopților se vor înregistra valori apropiate de normal. Ulterior acestui interval de timp, se estimează o ușoară răcire a vremii. Probabilitatea pentru apariția ploilor va fi relativ ridicată, însă acestea vor fi în general slabe cantitativ, doar pentru perioada 26-27 septembrie fiind posibile și cantități de apă mai însemnate.” informează site-ul ANM.

 

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 73 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Aeroportul Cluj

Ultimele articole: