fbpx

Icon Scrie un comentariu

dj 150

În timp ce președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, trimite comunicate în care anunță că ”s-a început asfaltarea” pe DJ 150 Viișoara - Frata, lucru pe care l-a mai făcut și anul trecut (la comunicate ne referim), realitatea din teren este cât se poate de cruntă: azi, în interval de 4 ore, două mașini s-au ”rupt” pe acel drum, între Viișoara și Boian!

 

”Lucrările de întreținere recent demarate de Consiliul Județean Cluj pe drumul județean 150 Mociu – Frata – Viișoara au intrat într-o nouă fază, cea de așternere a covorului asfaltic. (...) În ansamblu, lucrările de întreținere derulate de Consiliul Județean pe acest drum județean vizează un tronson cu o lungime de 39,7 kilometri, de la kilometrul 0+600 până la kilometrul 40+300. Operațiunile constau în plombări, burdușiri, completarea de acostamente, aducerea la profil a acostamentelor, desfundarea şi curăţarea podeţelor, şanţurilor şi a rigolelor, cosiri și tăierea lăstărișului situat în vecinătatea căii de rulare și așternere de covor asfaltic.”, anunța Consiliul Județean acum 5 zile (sursa informației: AICI)

Ce-i drept, același anunț a fost transmis public și acum un an: ”Consiliul Județean Cluj aduce la cunoștința participanților la trafic şi a locuitorilor din zonă faptul că pe drumul județean 150 Viişoara – Ceanu Mare – Frata – Mociu au demarat lucrările de reabilitare și modernizare, ca parte a unui amplu proiect ce vizează un tronson cu o lungime totală de 39,7 kilometri, de la kilometrul 0+600 până la kilometrul 40+300. (...) Lucrările au un termen de execuţie de maxim 24 de luni şi sunt executate de Asocierea Kiat Group Construct SRL –Tehnic Asist SRL –Damar Consult SRL. Bugetul alocat acestui proiect este de 34.805.018,05 lei, fără TVA.”. (sursa informației: AICI)

Mai hazliu este că exact același anunț a fost făcut și în primăvara anului 2018! ”Consiliul Judeţean Cluj anunţă participanții la trafic și locuitorii din zonă că pe drumul judeţean DJ 150 Viişoara – Frata – Crişeni –  Mociu au fost demarate lucrări de întreţinere curentă şi periodică ce au drept scop asigurarea unei circulații normale, în condiții de siguranță.”, spunea atunci Alin Tișe, printr-un comunicat de presă. (sursa informației: AICI)

Și credeți că primăvara lui 2018 reprezenta începutul acestor comunicări? Nici vorbă! Există comunicat transmis, cu aceeași atenționare a participanților că ”au fost demarate lucrări de întreținere” inclusiv în toamna lui 2017! Evident, aceeași gargară: ”Consiliul Județean Cluj anunță locuitorii din zonă și participanţii la trafic că pe drumul judeţean DJ 150 Viişoara – Bolduţ – Frata – Mociu au fost demarate şi se află în plină derulare lucrări de întreţinere curentă și periodică  ce au drept scop asigurarea unei circulații normale, în condiții de siguranţă”. (sursa informației: AICI)

Deci, stimați conducători auto exasperați de drumul Viișoara - Frata: stați liniștiți! Drumul se tot asfaltează de câțiva ani! Prin comunicate de presă! 😂

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator