fbpx

Icon Scrie un comentariu

radar

În perioada 14 – 15 septembrie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii în colaborare cu poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Câmpia Turzii au acţionat pentru prevenirea accidentelor rutiere.

Au fost vizate principalele cauze generatoare de accidente rutiere grave, respectiv viteza neadaptată condiţiilor de drum, indisciplina pietonilor, neacordarea de prioritate pietonilor sau vehiculelor dar şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice sau a altor substanţe.

Activităţile desfăşurate de către poliţişti au condus la constatarea a 3 infracţiuni la regimul rutier, respectiv conducere sub influenţa alcoolului, conducere fără permis şi conducere având dreptul de a conduce suspendat. Pentru abaterile de la legislaţia rutieră în vigoare, alţi  32 de conducători auto au fost sanţionaţi contravenţional, 15 dintre aceştia pentru depăşirea limitei legale de viteză, 1 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice iar alţi 16 pentru diferite alte abateri.

În cazul a 2 conducători auto a fost dispusă măsura complementară a suspendării dreptului de a conduce pentru o perioadă determinată pentru depăşire neregulamentară iar în cazul altor 2 conducători auto a fost luată măsura reţinerii permisului de conducere în vederea anulării pentru conducere sub influenţa alcoolului.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator