fbpx

Icon Scrie un comentariu

sala polivalenta turda

În primăvara acestui an, Compania Națională de Investiții a lansat licitația pentru realizarea sălii de sport de nivel competițional internațional de la Turda, care se va construi în zona Stadionului Municipal și unde ar urma să-și dispute jocurile de pe teren propriu echipa de handbal Potaissa.

 

La licitație s-au prezentat 4 ofertanți: 

  1. Dates Pack
  2. Asociere: ACI Cluj SA - Prodesign Engineering&Construction
  3. Asociere: SC Nairda Utilcom SRL - SC ASA Cons Romania SRL - SC MBS Group SRL (în reorganizare) - SC Arhon Construct SRL - Popp&Asociații SRL
  4. Asociere: Construcții Erbașu SA - Dico și Țigănaș Birou de Proiectare SRL

Întrucât nu s-a comunicat rezultatul acestei licitații, TurdaNews a contactat CNI pentru a solicita unele informații despre acest proiect.

CNI ne-a precizat că rezultatul procedurii de achiziție publică (dec. nr. 1259/C7/1173/26.07.2019) pentru investiția de la Turda a fost contestat, având următorul termen la Curtea de Apel București, în data de 25 septembrie 2019 (DC 4657/2/2019).

”Precizăm că până la finalizarea litigiilor legate de rezultatul acestei licitații deschise, conform prevederilor legale din sfera achizițiilor publice, CNI nu poate încheia contractul de proiectare și execuție pentru obiectivul de investiții amintit anterior”, au precizat oficialii CNI.

Investiția „Sală de sport competițională de nivel internațional, Baza sportivă Turda” este estimată la circa 55 de milioane de lei. Baza sportiva va avea o capacitate de 3520 de locuri și va fi construită pe strada Stadionului, în proximitatea bazinului de înot și a stadionului municipal.

 

licitatie sala adresa

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator