m install
petlinii
nello construct

Tâlhar la 15 ani!

floris

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca au fost sesizaţi telefonic, de către un tânăr de 16 ani din comuna Ditrău, judeţul Harghita, despre faptul că în timp ce se afla pe strada Ialomiţei din municipiul Cluj-Napoca, a fost deposedat de suma de 270 de lei şi un portmoneu.

Fapta ar fi fost comisă de către un grup de 3 tineri, iar cel care i-a sustras portmoneul şi banii i-a aplicat mai multe lovituri cu palma peste faţă, grupul părăsind ulterior locul faptei.

În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti, la scurt timp, au fost identificaţi 3 tineri cu vârsta de 15 şi respectiv 18 ani, toţi din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj. Asupra tânărului de 15 ani a fost găsit portmoneul victimei şi suma de bani, acestea fiind restituite părţii vătămate.

Faţă de minorul de 15 ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea acesteia, tânărul să fie prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Faţă de ceilalţi doi tineri, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de complicitate şi respectiv tăinuire la infracţiunea de tâlhărie, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei tineri.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj pe Whatsapp 0744694876
awe infra
ubitech
viamso
Abonează-te
Anunță-mă de
guest

0 Comentarii
Inline Feedbacks
Vezi toate comentariile
Abonează-te la site-ul de știri prin email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest site de știri și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.
Astfel, alegi ce să citești, când să citești și nu ratezi nimic care ar putea fi important pentru tine!

Alătură-te celorlalți 72 de abonați.

transilvania impact

restaurant potaissa

ca aries turda

Comentarii recente

Ultimele articole: