fbpx

 
 
3 Comentarii

minor recidivist retinut

La data de 12 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Cluj-Napoca au fost sesizaţi telefonic, de către un tânăr de 16 ani din comuna Ditrău, judeţul Harghita, despre faptul că în timp ce se afla pe strada Ialomiţei din municipiul Cluj-Napoca, a fost deposedat de suma de 270 de lei şi un portmoneu.

Fapta ar fi fost comisă de către un grup de 3 tineri, iar cel care i-a sustras portmoneul şi banii i-a aplicat mai multe lovituri cu palma peste faţă, grupul părăsind ulterior locul faptei.

În urma activităţilor desfăşurate de către poliţişti, la scurt timp, au fost identificaţi 3 tineri cu vârsta de 15 şi respectiv 18 ani, toţi din municipiul Cluj-Napoca, judeţul Cluj. Asupra tânărului de 15 ani a fost găsit portmoneul victimei şi suma de bani, acestea fiind restituite părţii vătămate.

Faţă de minorul de 15 ani a fost dispusă măsura reţinerii pentru 24 de ore, urmând ca la expirarea acesteia, tânărul să fie prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive. Acesta este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Faţă de ceilalţi doi tineri, se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de complicitate şi respectiv tăinuire la infracţiunea de tâlhărie, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul penal.

Cercetările continuă în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei tineri.

Citește-ne pe Google News TurdaNews

viamso mesaj fb

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.
 • Acest comentariu este nepublicat.
  mircea · 23:17 13.09.2019
  Minor ....asta pentru cei ce spun e minor ....Da E MINOR si il respecta societatea atata timp cat comportamentul sau e unul demn de un minor
  care se comporta adecvat in societate.Apropo de minorul ce a rasturnat indicatorul din BERC.
  • Acest comentariu este nepublicat.
   vasile · 17:18 14.09.2019
   Nu exista comparatie intre cele doua cazuri .In cazul din Berc e pur si simplu o joaca de copii si un indicator nefixat corespunzator .Sa nu imi spui ca tu cand erai copil nu faceai deastea? Tu nu ca erai Isus Cristos pe pamant Prosti mai sunteti .
 • Acest comentariu este nepublicat.
  mircea · 20:49 14.09.2019
  Asa este vasile ,cum spui tu.
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator

Echipa TurdaNews

Gelu FLOREA
Manager/Jurnalist
Daciana DERDA
Jurnalist
Florin CRIȘAN
Jurnalist
Alexandra MOCEAN
Jurnalist
Eugen POP
Jurnalist
Iulia FLOREA
Administrativ/Contabilitate