fbpx

Icon Scrie un comentariu

razvancuc
Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, a revenit joi pentru o nouă verificare a stadiului lucrărilor de pe loturile 1 și 2 ale Autostrăzii 10 Sebeș – Turda. După-amiază, acesta a avut o întâlnire cu reprezentanții constructorului Aktor.


Cuc a venit personal să vadă cum se desfășoară lucrările în punctele cheie ale proiectului și a menționat că există un progres fizic de 77%, respectiv 64%.


Ministrul i-a anunțat pe jurnaliști că nu va pleca din zonă și că va reveni și vineri pe șantier pentru a vedea dacă utilajele continuă să lucreze, informează alba 24.ro


Autostrada Sebeş - Turda va avea 70 km şi va traversa parţial judeţele Alba şi Cluj, fiind împărţită în patru loturi. Primul lot se întinde pe 17 km, de la intrarea pe autostradă în Sebeş, până la Pârâul Iovului, după Alba Iulia, iar lotul doi are o lungime de 24,3 km şi se întinde de la Pârâul Iovului până la intrarea în Aiud. Loturile 3 şi 4 au fost dechise circulaţiei în 2018, iar 1 și 2 ar trebuie finalizate până la finele lui 2019. 


În acelasi context, demnitarul a efectuat o vizită înopinată pe şantierul Autostrăzii Transilvania, la graniţă cu Ungaria.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator