fbpx

Icon Scrie un comentariu

arestat viol

Un escroc care a țepuit mai multe persoane ce își căutau chirie pentru festivalul Untold a fost reținut de polițiști. Acesta este acuzat de nu mai puțin de 21 de fapte de înșelăciune.


Clujeanul, în vârstă de 34 de ani, este bănuit că între 27 ianuarie și 24 iunie a indus în eroare mai multe persoane de la care a încasat bani, promiţându-le închirierea unor apartamente pe perioada festivalului. Prejudiciul cauzat se ridică la 30.500 de lei şi 550 de euro şi nu a fost recuperat.


În fapt, bărbatul este bănuit că în perioada  27 ianuarie a.c. – 24 iunie anul curent., folosind anunţuri prin internet privind închirierea unor apartamente cu ocazia festivalului Untold 2019, a indus în eroare mai multe persoane de la care a încasat diverse sume de bani, promiţându-le închirierea unor apartamente pe perioada festivalului. La momentul în care părţile vătămate s-au prezentat la adresa respectivă, folosindu-se de diferite pretexte mincinoase, bărbatul nu le-a mai pus la dispoziţie apartamentele.


La expirarea perioadei de reţinere, bărbatul va fi prezentat în faţa magistraţilor în vederea dispunerii altei măsuri preventive.", transmite IPJ Cluj.

WhatsApp Image 2020 04 18 at 15.32.20

banner caribic 012019

Se încarcă comentariul... Comentariul va fi reîmprospătat ulterior 00:00.

Fii primul care comentează.

Jcm Avatar
Spune ceva aici...
Log in with ( Te înregistrezi pe site? )
sau postează ca vizitator